Foo Fighters són notícia i a més per partida doble. Per una banda, ja trobem a la venda el DVD i Blu Ray, Sonic highways, el documental que va ser emès per la cadena HBO i que fa un recorregut sonor pels Estats Units i podem veure el procés de gravació del darrer disc de la banda.

Dividit en vuit capítols (com cançons té el disc), i amb personalitats com Barack Obama, que és un dels il·lustres convidats que apareixen en el documental.

A través d’alguns testimonis, ens permet conèixer més les escenes locals del país, així com el so característic i la tradició de cada zona.

- Publicitat -

Per altra banda, el grup té preparat un vinil de deu polzades amb un contingut d’allò més interessant, que s’editarà el dia 18 d’abril, coincidint amb el Record Store Day. S’anomenarà Songs from the laundry room.