Uptown Funk, la cançó que uneix Mark Ronson i Bruno Mars, suma una nova setmana al primer lloc de la llista de senzills dels Estats Units i amb aquesta ja és la setmana número 14, a només dues del rècord absolut que tenen Mariah Carey i Boyz II Men amb un tema de 1995.

Amb aquestes 14 setmanes empata amb I gotta feeling de Black Eyed Peas, la darrera cançó que més ha aguantat consecutivament.

Pel que fa a la resta de posicions trobem alguns canvis. En segon lloc continua Sugar de Maroon 5, però en tercera plaça puja Ellie Goulding amb Love me like you do. En quarta The Weeknd amb Earned it, un altre dels temes de la banda sonora de 50 ombres d’en Grey. En cinquè lloc, Ed Sheeran que baixa amb Thinking out loud.

- Publicitat -

I a destacar la gran pujada de Wiz Khalifa que suma 74 posicions i entra al top 10 amb See You Again.