Tidal és la nova plataforma musical creada per Jay-Z i en la qual nombroses artistes com Madonna, Coldplay, Daft Punk, Rihanna, Nicki Minaj o Arcade Fire s’hi han sumat. Molts d’ells avui han canviat les seves imatges de perfil a Facebook i Twitter i han utilitzat un fons blau, cridant l’atenció de la majoria dels usuaris que els segueixen.

Avui s’ha presentat via streaming a tot el món en un acte que ha tingut lloc a Nova York i en què han assistit alguns artistes i el mateix Jay-Z.

Tidal, pretén competir amb Spotify i altres plataformes musicals i generar una nova perspectiva en el negoci de la música dels grans artistes. El servei d’streaming ofereix àudios en alta qualitat, contingut en vídeo i serveis d’editorial. Les subscripcions varien de preu segons els productes adquirits i costen 9’95 dòlars al mes.

- Publicitat -

Al nostre país està previst que ben aviat es pugui adquirir el servei.