Mark Ronson i Bruno Mars sumen 10 setmanes al número 1 de la llista de senzills dels Estats Units i van cap apropant-se al rècord absolut. Un rècord que des de fa molts anys tenen Mariah Carey i Boyz II Men amb el tema One Sweet Day, que va aguantar 16 setmanes al número 1 entre 1995 i el 96.

Pharrell Williams amb Happy també va aconseguir estar-se 10 setmanes al capdamunt de la llista. I per exemple la polèmica Blurred Lines de Robin Thicke i Pharrell s’hi va estar fins a 12. O un dels grans èxits de Black Eyed Peas, I gotta feeling en va aguantar 14.

El fet que Uptown funk sigui número 1 tantes setmanes provoca que altres artistes no arribin a dalt de tot. És el cas d’Ed Sheeran que porta 8 setmanes al segon lloc amb Thinking out loud.

- Publicitat -

Pocs canvis en la resta de posicions amb Maroon 5 en tercer lloc amb Sugar, Ellie Goulding en quart amb Love me like you do i Rihanna i companyia en cinquè amb FourFiveSeconds.

Pel que fa als àlbums, Kelly Clarkson aconsegueix el seu tercer número 1 amb Piece by Piece.