S’han entregat els guardons de la segona edició dels iHeartRadio Music Awards, on Taylor Swift s’ha endut els premis a millor artista i millor cançó per Shake it off. A part també ha aconseguit el guardó a millor lletra per Blank space.

La millor col·laboració ha estat la formada per Jessie J, Ariana Grande i Nicki Minaj a Bang Bang, mentre que el millor artista revelació ha estat Sam Smith.

També han tingut premi Calvin Harris a millor tema dance per Summer, Hozier a millor cançó alternativa amb Take me to church, 5 seconds of summer amb premi gràcies als seus seguidors i Justin Timberlake que ha aconseguit el iHeartRadio Innovator.

- Publicitat -

Al llarg de la gala s’han pogut veure actuacions de Iggy Azalea, Meghan Trainor, Kelly Clarkson, Rihanna, Sam Smith, Madonna & Taylor Swift, Jason Derulo o Nate Ruess.