Novetat musical

Avui com a novetat musical porto una polèmica que va tenir lloc un parell de setmanes enrere. Em refereixo a l’ aclariment dels rumors de la retirada de Tom Delonge de la seva banda, Blink-182.
Fa unes setmanes, la revista The Rolling Stones va publicar una entrevista amb el baixista i cantant Mark Hoppus i el bateria Travis Barker, membres de Blink, que parlaven sobre la relació amb el seu cantant principal i també guitarrista, Tom Delonge. En aquesta entrevista els dos membres aclarien que TomDelonge no tenia cap mena d’interès a continuar amb Blink-182, i que a part això ja venia de feia molt temps. Hoppus i Barker explicaven com portaven des de feia anys amagant als seus fans el que realment feia Tom. Els dos membres de Blink han dit que ell demanava un contracte de gravació per treure un nou cd (tal com havien acordat), entre altres coses, i un cop en Mark i en Travis van fer tot el que Tom els hi havia demanat, aquest va respondre enviant e-mails als seus companys a través del seu mànager, dient que en Tom deixava la banda. Travis i Hoppus es mostraven molt decebuts amb ell i també van dir que ja estaven farts de donar la cara per en Tom.

Per altra banda, quan aquesta entrevista va estar publicada, Delonge va decidir escriure una carta als fans a la seva pàgina de Facebook oficial. En aquesta carta ell es defensa dient que ell estima Blink-182 i que està molt agraït per tot. Tom explica que ell va estar d’acord en fer un EP, i que això va acabar malament ja que ell era qui tirava del carro. També explica que quan van dir de tornar a l’estudi, ell ja tenia compromisos amb el seu nou grup Angels & Airwaves, i que tot estava massa preparat com per deixar-ho i donar preferència al nou disc de Blink-182. Tom declarava que es va quedar en xoc en veure el que s’havia publicat a la revista The Rolling Stones i que la seva relació amb els altres dos membres ara estava “enverinada” per totes les baralles.

- Publicitat -

Youtube

Aquesta setmana com a novetat de Youtube vinc a parlar sobre una ballarina que ho està petant a la xarxa. Parlo de la Taylor Hatala, una nena d’11 anys que està captivant a milions de persones amb les seves coreografies penjades a les xarxes socials.
Taylor forma part d’una gran companyia de ball d’ Edmonton, Canadà, la Kore Dance Studio la qual està formada pels millors instructors de ball d’estil hip-hop i també on hi van els millors ballarins, com en el cas de la petita. Aquesta companyia té un canal de Youtube on hi publiquen moltes de les seves coreografies de hip-hop. El vídeo que va donar fama a la Taylor va ser el de la coreografia de “All About That Bass” de Megan Trainor, que va fer conjuntament amb el seu instructor Matt Steffanina.

A partir d’aquí la Taylor ha fet moltes coreografies acompanyada d’altres ballarins i ballarines de la seva edat, més grans o més petits. És tant l’èxit que ha tingut, que fins i tot ha anat a ballar al famós programa nord-americà The Ellen Degeneres Show.
Recomano veure els seus vídeos si sou amants del ball, i també per veure la seva passió i dedicació, així com la seva tècnica.


Novetat 

En aquest començament d’any, ha aparegut una aplicació que ho està petant per tot el món. Estic parlant de l’aplicació Dubsmash. Aquesta aplicació consisteix diferents àudios, ja sigui de frases de pel·lícules o sèries, divertides, de famosos etc., sorolls, acudits, cançons. Tot això està estructurat en diferents carpetes, segons la temàtica que vulguis, i un cop sens l’àudio, pots fer un vídeo fent “playback” sobre aquest vídeo amb la frase que has triat i un cop fet el pots enviar a qui tu vulguis o compartir-lo en les teves xarxes socials.