Bailando ha estat la cançó de més èxit de tota la carrera d’Enrique Iglesias i ara es descobreix que la cançó podria ser un plagi.

Segons s’ha informat, Cristian Mauricio Escuti i German Schulz, dos músics del sud de Florida, han posat una demanda a Iglesias, Descemer Bueno i Gente de Zona, per plagiar una cançó del 2009 anomenada Quiero bailar contigo, tema que el grup va enviar a Sony, en l’època que va ser enregistrat i pel qual no van rebre cap resposta per part de la companyia, i que tot i l’antiguitat no va ser registrat fins a l’abril de l’any passat.

L’advocat del duet, ha anunciat que la cançó es publicarà molt aviat i insisteix en la similitud dels cors, la lletra i la música.

- Publicitat -

Fa pocs dies, un altre dels temes més radiats al 2014, Stay with me de Sam Smith, també li va passar un fet similar, però en aquest cas amb un artista de la talla de Tom Petty, que finalment surt com a co-autor del tema al costat del mateix Smith i de Jeff Lynne de la ELO. Pel que sembla, Stay with me i la cançó de Petty, I won’t back down, tenien certa semblança. En aquest cas, les parts es van posar d’acord.