Un cop més la venda d’entrades que gestiona Ticketmaster, ha causat una gran polèmica a la xarxa, pel mal funcionament del web, amb cues virtuals interminables, amb el web que no ha funcionat bona part del matí, de moments que compraves l’entrada i després se’t penjava el web i moltes més històries que hem pogut llegir a través de Twitter o Facebook.

Les entrades pels concerts del 5 i 6 d’octubre a Barcelona han volat i molts afortunats les han pogut adquirir, però la sensació de malestar general és evident.

A la resta d’Europa, els irlandesos han anunciat més actuacions, després de l’èxit en la venda d’entrades i això que el preu de seient reservat rondava els 100 euros i el de pista 75. Per Barcelona, gairebé segur que quan s’exhaureixin les localitats dels dos primers concerts, s’anunciarà alguna nova data més. De fet al seu moment el web d’U2, publicava una tercera data pel 10 d’octubre.

- Publicitat -

Avui però la banda també és notícia per l’estrena de Films of Innocence, el projecte d’art que posa imatges a les cançons de Songs of Innocence.