Espectacular el que ha aconseguit aquesta setmana Taylor Swift amb el seu disc 1989. En una sola setmana ha venut 1.287.000 unitats! Feia 12 anys que cap artista assolia aquestes xifres. Ens hem de remuntar al 2002 quan Eminem va aconseguir 1.322.000 còpies de The Eminem Show, en la segona setmana a la venda del treball.

En una sola setmana, Taylor Swift, ha aconseguit superar les vendes d’altres discs que acumulen moltes setmanes, com Sam Smith i In the lonely hour, que està prop de les 750.000 còpies. Això sí, el primer lloc encara és per la banda sonora de Frozen, que supera els 3 milions d’unitats.

Evidentment amb aquestes xifres el disc és número 1 als Estats Units i veurem qui pot superar-lo…

- Publicitat -

En segon lloc trobem el recopilatori Now 52 amb 102.000 unitats, mentre que en tercera posició hi ha el debut de Sam Hunt, Motevallo amb 70.000 còpies.

La força de Taylor Swift ha fet que hagi desbancat a Meghan Trainor que cau al segon lloc i provoca que Shake it off, torni a liderar la llista de senzills, després de 8 setmanes al segon lloc. El podi el completa, Tove Lo amb Habits (Stay High).