Taylor Swift ha anunciat les dates de la seva gira europea, on tan sols passarà per 5 ciutats, 3 de les quals són al Regne Unit, l’altra a Alemanya i la darrera als Països Baixos.

La major part de les dates anunciades són als Estats Units, on aquesta setmana podria superar la xifra del milió de còpies venudes pel seu disc 1989, en la seva primera setmana a la venda.

La cantant també ha estat notícia avui per retirar tota la seva música d’Spotify, i és que vol aconseguir unes vendes milionàries i no té ganes que sonin gratuïtament a través de cap plataforma musical. Almenys durant les primeres setmanes a la venda, després potser torna…

- Publicitat -

Des d’Spotify, no s’ha fet esperar la reacció i han escrit una carta, dient que els hi encanta la cantant, així com els 40 milions d’usuaris que l’escolten. Un missatge d’allò més irònic, que podeu llegir sencer clicant aquí.

Per altra banda s’han creat un parell de Playlists d’allò més gracioses. La primera està formada per cançons que el seu títol conjunt és: “hey, taylor, we wanted to play your amazing love songs and they’re not here right now. We want you back with us and so do do do your fans”. L’altre directament es diu, “Què posar mentre no hi ha la Taylor”.