Beyoncé ha estat la cantant que més diners ha guanyat al llarg del que portem d’any, segons ha fet saber Forbes. L’artista segurament veurà augmentat el seu lideratge i és que ha anunciat que ben aviat publicarà una reedició del seu darrer disc. Els ingressos es deuen en part a la gira que ha fet, tot i que també s’hi ha de sumar els acords amb Pepsi i H&M.

En segon lloc trobem a Taylor Swift, que aquesta setmana ha aconseguit superar el milió de còpies venudes del seu nou disc, tan sols als Estats Units i que segurament farà que aquesta xifra augmenti considerablement en finalitzar l’any. Tot i això, Beyoncé quasi ha guanyat el doble, per tant és difícil que la pugui destronar.

En tercer lloc, Pink, seguida per Rihanna. Curiosament Lady Gaga, se situa en novè lloc i és superada per una cantant més veterana com és Celine Dion.

- Publicitat -

Top en dòlars:

1. Beyoncé 115 milions
2. Taylor Swift 64 milions
3. P!nk 52 milions
4. Rihanna 48 milions
5. Katy Perry 40 milions
6. Jennifer Lopez 37 milions
7. Miley Cyrus 36 milions
8. Celine Dion 36 milions
9. Lady Gaga 33 milions
10. Britney Spears 30 milions