Supergrass va ser una banda britànica de rock, que va néixer l’any 1994 i que va desaparèixer al 2010. Al llarg de la seva carrera van editar 6 discs i 3 recopilatoris i gran quantitat de senzills.

L’estiu de 1994 la banda va editar el seu primer senzill, Caught By The Fuzz, a través d’un petit segell independent. Després d’exhaurir ràpidament les còpies del senzill, el segell Parlophone, va fitxar al grup i va tornar a editar el seu debut, I Should Coco, que va arribar a vendre mig milió de còpies al Regne Unit i quasi un milió a la resta del món, gràcies a l’èxit del quart senzill del disc, el tema Alright, que va ser editat com un doble senzill, al costat de Time. El tema va aconseguir enorme èxit, aguantant moltes setmanes a les primeres posicions.

El tema ha format part d’una gran quantitat de bandes sonores i encara el pots escoltar avui dia en moltes emissores de ràdio.

- Publicitat -

Després d’un descans, la banda va tornar a gravar un nou disc, que no va veure la llum fins al 1997. Tot i que l’àlbum va ser aclamat per la crítica, el públic no li va agradar el so més fosc que va agafar el disc i va passar sense massa èxit per les llistes de vendes.

Anys més tard, la banda va seguir publicant alguns discs, molt ben considerats per la crítica, però que tot i així no aconseguien grans vendes.

L’any 2010 la banda es va dissoldre, en plena gravació del setè disc, que mai va arribar a veure la llum.