Taylor Swift, presenta el seu cinquè disc, 1989 que fa referència al seu any de naixement. Amb un so més pop del que ens té acostumat i en el que col·labora amb el cantant de OneRepublic, Ryan Tedder.

13 noves cançons en l’edició estàndard i 3 més a la deluxe, que també inclou un llibret dissenyat per la mateixa artista.

The Ting Tings publiquen Super Critical, el seu tercer disc, gravat a Eivissa i amb la producció d’Andy Taylor de Duran Duran.

- Publicitat -

Un treball format per 9 cançons.

The Coral han tornat al panorama musical, després de 8 anys i ho han fet amb The Curse of Love, un disc format per 12 nous temes.

S’inclouen cançons com Wrapped in blue o el tema que dóna nom al disc.

El cantant italià Eros Ramazzotti celebra els 30 anys del llançament del treball Tierra Prometida, amb una compilació de les seves millors cançons i on s’inclouen les col·laboracions amb Anastacia, Tina Turner o Cher, entre d’altres.

Un total de 30 cançons, més 3 bonus tracks.

With a little help from my friends, és una cançó dels Beatles, que formava part del disc Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, i en el que ara The Flaming Lips fan un homenatge i en el que tots els beneficis aniran a parar a beneficència.
Amb col·laboracions de Moby, Miley Cyrus, My Morning Jacket, MGMT o Tegan And Sara.