Avui s’han donat a conèixer les formacions que podrien entrar l’any vinent al Rock & Roll Hall of Fame, on destaquen noms com Green Day, The Smiths, Nine Inch Nails, Sting o Lou Reed.

Però la menció especial és per Chic, en la que és la seva novena nominació. Sobre la qüestió, Nile Rodgers ja no sap com prendre’s-ho. Això de Rock’n Roll Hall of Fame, s’ha convertit gairebé en una broma. Si algun cop guanyo, no sé què faré, després d’haver estat tantes vegades nominat. Diré, no no no, a nosaltres només ens han nominat!

Nominats

- Publicitat -

The Paul Butterfield Blues Band
Chic
Green Day
Joan Jett & the Blackhearts
Kraftwerk
The Marvellettes
N.W.A.
Nine Inch Nails
Lou Reed
The Smiths
The Spinners
Sting
Stevie Ray Vaughan

El Rock and Roll Hall of Fame, és un museu situat a Cleveland dedicat al record i memòria dels artistes més famosos i influents implicats en la indústria de la música, amb especial focus en el rock and roll. I han d’haver passat 25 anys després d’haver llançat el seu primer àlbum perquè una banda o músic pugui entrar al saló de la fama.

Els seleccionats s’anunciaran al mes de desembre.