Meghan Trainor és la gran protagonista d’aquestes darreres setmanes, gràcies al seu debut amb All About That Bass, una cançó que esperem no s’arribi a convertir en un One-Hit Wonder per la cantant…

Aquesta setmana lidera per cinquena setmana consecutiva la llista Billboard Hot 100, en una setmana on les dones segueixen dominant les primeres posicions dels senzills. Segona posició per Taylor Swift amb Shake it off, tercera per Iggy Azalea i Rita Ora amb Black Widow, a la quarta el trio de Jessie J, Ariana Grande i Nicki Minaj amb Bang Bang i en cinquena repeteix la Minaj amb Anaconda.

Pel que fa als àlbums, el cantant country Black Shelton situa el seu darrer disc Bringing back the sunshine, en la primera posició amb prop de 100.000 còpies venudes. Segona posició per Lady Antebellum amb 747 i en tercera continua Barbra Streisand amb Partness.

- Publicitat -

Pel que fa a les entrades, destaquem les dues que ha aconseguit Prince, al número 8 i 10, un fet que no succeïa amb cap artista des de feia 10 anys.