Ella Henderson ha tingut un gran debut amb Chapter One, que s’ha situat en primera posició dels àlbums més venuts al Regne Unit. Un disc on s’inclouen temes com Ghost o Glow, que han funcionat molt bé a les llistes.
En cinquena posició trobem Jessie J amb Sweet Talker, mentre que el nou disc d’U2, ocupa el sisè lloc, tot i que es va comercialitzar gratuïtament fa unes setmanes. En vuitena plaça, Spandau Ballet amb el disc de grans èxits, novena per Jessie Ware amb Tough Love i en desena una altra novetat, el nou projecte de Pink amb Dallas Green, sota el nom de You+me.

Pel que fa als senzills, no trobem tants canvis, ja que Meghan Trainor amplia el seu lideratge amb 3 setmanes ja per All About That Bass.
En tercer lloc debuten els One Direction amb Steal my girl i en desena trobem Eminem i Sia amb Guts over fear.
Dins de les 10 primeres posicions, destaquem la bona pujada d’Ed Sheeran amb Thinking out loud que ja està en quart lloc o el nou senzill de The Vamps, que puja del lloc 46 al 9.

- Publicitat -