Slipknot aconsegueixen el número 1 de la llista americana, gràcies al seu nou treball, .5: The Gray Chapter, que ven unes 132.000 unitats, en la seva primera setmana a la venda. En segon lloc, entra T.I. amb Paperwork, tercera posició per Neil Diamond amb Melody Road i a la quarta, una altra novetat, la banda Logic amb Under Pressure.

Pel que fa als senzills, Meghan Trainor es converteix en l’artista que més setmanes ha estat de número 1 consecutivament, superant a Michael Jackson. Així mateix, amb 8 setmanes per All About That Bass, és la cantant femenina que més setmanes ha estat número 1 al llarg de l’any, superant a Iggy Azalea que en va aconseguir 7.

La darrera dona que va estar tantes setmanes de número 1, va ser Lorde amb Royals, que en va aconseguir 9.

- Publicitat -

En segon lloc un altre tema rècord, Shake it off de Taylor Swift, que porta també 8 setmanes en segon lloc, posició que va situar-se, després d’aconseguir liderar un parell de setmanes, fins que va arribar Meghan Trainor.

El tercer lloc és per Tove Lo, que aconsegueix la màxima posició amb Habits (Stay High). I destaquem la bona pujada de Hozier amb Take me to the church, que puja del 33 al 9.