La banda irlandesa U2 ha sortit a la part final de la Keynote d’Apple on es presentaven els nous models i han aprofitat per anunciar que el seu nou disc Songs of Innocence es podia descarregar gratuïtament des d’avui mateix per tots els usuaris d’iTunes. També han interpretat la cançó que obre el disc, The Miracle (of Joey Ramone).

L’esperat nou disc del grup, sortirà en format físic el dia 13 d’octubre i estarà format per 11 cançons. I curiosament el senzill que vam conèixer fa uns mesos, Invisible, no apareix en el llistat de temes.

Per cert que la banda ha escrit un missatge al web i ha deixat a entreveure que hi hauria un altre disc o discos ben aviat. Tot i això, els seus “ben aviat” no són molt creïbles, tal i com ha comentat el mateix líder del grup.

- Publicitat -

Tracklist

The Miracle (of Joey Ramone)
Every Breaking Wave
California (There Is No End To Love)
Song For Someone
Iris (Hold Me Close)
Volcano
Raised By Wolves
Cedarwood Road
Sleep Like A Baby Tonight
This Is Where You Can Reach Me Now
The Troubles