U2 continuen sent notícia després de la publicació gratuïta a través de les plataformes d’Apple, del seu nou disc Songs Of Innocence i no només per qüestions musicals.

Alguns músics s’han queixat de trobar-se el disc allà descarregat, sense que l’hagin sol·licitat, altres com Sharon Osbourne, ha dit que ara són una colla de magnats de la música i no músics, i finalitzant tot el discurs, amb un “que us fotin”, escrit en majúscules. La rèplica no s’ha fet esperar i Bono ha respost que  no es podia creure que no hagin pres el camí moralment correcte. El músic va afegir, que sempre han tingut persones que els han criticat, però que ells prefereixen centrar-se en els que els adoren, que en són molts més.

Pel que sembla aquest llançament amb Apple, no serà l’última col·laboració plegats, ja que s’està preparant un nou format digital que no es podria piratejar i que podria veure la llum d’aquí a un any i mig. Bono va declarar que aquest format serà tan irresistible pels fans de la música que els temptarà a comprar música un altre cop.

- Publicitat -

Per altra banda, també s’ha comunicat que U2, podrien editar ben aviat un nou disc complementari a Songs of Innocence, anomenat Songs of Experience, amb rareses i versions acústiques.