Comencem aquest espai anomenat One-Hit Wonder, on parlarem de grups els quals només se’ls hi coneix principalment un èxit, un gran èxit, però que posteriorment no han fet res més de destacable.

I el primer que hem triat és la formació alemanya Fool’s Garden, que va iniciar la seva carrera l’any 1991, on van editar el seu primer disc de títol homònim, treball que van dedicar a John Lennon. Dos anys més tard, va arribar Once in a Blue Moon, però no va ser fins al 1995 que els hi va arribar la fama i tot gràcies al tema Lemon Tree.

La cançó estava inclosa al disc Dish of the Day i va arribar al número 1 a molts països europeus com Alemanya, Àustria, Irlanda, Noruega i Suècia. També va tenir presència a la llista americana Billboard i a la britànica, tot i que no va aconseguir el preuat primer lloc. També van aconseguir molta popularitat al continent asiàtic.

- Publicitat -

Tot i que la cançó va ser publicada a l’abril del 95, no va ser fins al 96 que va aconseguir la seva màxima popularitat, aconseguint la certificació Gold a països com França.

Després d’això, la banda va publicar altres discs, que van passar sense pena ni glòria. El 2003, els integrants originals de la formació, van abandonar-la i a partir d’aquí, la banda canvia el nom, i deixa de tenir l’apòstrof, per dir-se Fools Garden.

El 2005 van publicar un disc molt ben considerat per la crítica, Ready for the real life, tot i que no va aconseguir l’èxit que esperaven.

Anys més tard, el 2009 van publicar un disc de grans èxits, on s’incloïa una nova versió del seu gran èxit, Lemon Tree.

I l’últim que se sap de la banda, és un disc del 2012 anomenat Who Is Jo King?, que tampoc va passar a la història.

Ens quedem amb el seu gran èxit, que encara actualment pots escoltar a les ràdios, o comprovar a través d’Spotify com la cançó té prop de 17 milions de reproduccions, mentre que la segona més escoltada és la versió del 2009 del mateix tema, això sí, ni tan sols arriba al mig milió de reproduccions.