Ella Henderson debuta amb Chapter One, on trobem la cançó Ghost, escrita al costat del cantant dels OneRepublic, Ryan Tedder.

Les cançons són obra de la mateixa cantant, al costat de noms com Babyface, Al Shux o Saalam Remi.

Un treball format per 13 temes en l’edició estàndard i 5 més en la deluxe.

- Publicitat -

Lenny Kravitz publica Strut, el seu desè disc, un treball de pur rock & roll amb molt de ritme i que ha editat a través del seu propi segell Roxie Records. Està format per 12 temes.

El disc està interpretat pel mateix cantant i toca la guitarra, teclats, baix, bateria i percussió. A més s’encarrega de la producció.

The Drums tornen, ara com a duet, amb Encyclopedia, una col·lecció de 12 cançons, que segueixen amb la línia musical de la banda, tot i que en algunes cançons experimenten sons fins al moment desconeguts pels seus seguidors.

This is all yours és el títol del segon disc dels Alt-J, un treball que hem anat coneixent de mica en mica, ja que la banda, ens va anar oferint tastets abans de què es posés a la venda.

13 cançons, entre les quals Hunger of the pine, un tema on podem escoltar la veu de Miley Cyrus.

Lady Gaga publica Cheek to cheek, un disc de jazz al costat del mític Tony Bennett.

El treball està format per temes clàssics de jazz, tornats a interpretar per aquesta curiosa parella. No és la primera vegada que treballen plegats, ja van coincidir en el tema The lady is a tramp, inclòs al disc Duets II i que també trobes a l’edició deluxe d’aquest disc.

Leonard Cohen celebra els seus 80 anys publicant un nou treball, Popular Problems, un disc on s’endinsa en els nostres somnis, ens marca la pauta i ofereix un ritme que va des de la tristesa, l’alegria i la desesperació. Tot plegat amb la seva veu característica i amb el seu estil.

Una col·lecció de 9 cançons, on hi col·labora el compositor Patrick Leonard.

Sondre Lerche edita Please, un nou treball format per 10 cançons, entre les quals hi ha Bad Law, la que ha servit com a carta de presentació pel novè disc del cantant noruec.

El líder de The Strokes, Julian Casablancas, edita el seu segon disc en solitari, Tyranny i ho fa al costat de la seva nova banda, The Voidz, en aquest treball que es publica a través del segell del mateix artista, Cult Records.

12 noves cançons, produïdes per Shawn Everett.