Ni Taylor Swift, ni Nicki Minaj, ni Ariana Grande. Meghan Trainor, una debutant és l’artista del moment, gràcies a All about that bass, que fa 3 setmanes consecutives que lidera la llista nord-americana.
En les següents posicions continuen les dones sent les protagonistes amb Taylor Swift i Shake it off, en segon lloc i en tercer el trio format per Nicki Minaj, Jessie J i Ariana Grande amb Bang Bang.

Pel que fa als àlbums, un top 10 amb 7 novetats, com les 196.000 unitats que ha venut Partness, el nou disc de Barbra Streisand, que ha aconseguit el seu desè número 1. 
Chris Brown ha venut 146.000 còpies, suficients per acabar en segon lloc. En tercer Tim McGraw amb Sundown heaven town. Quart lloc per un altre artista country, George Strait amb The cowboy rides away: Live from AT&T Stadium. En cinquè, Train que amb Bulletproof Picasso, que ven 50.000 unitats en la seva primera setmana a la venda.

- Publicitat -