Setmana 100% femenina a la llista de vendes dels Estats Units, almenys pel que fa als senzills, on Meghan Trainor continua liderant amb All About That Bass, seguida per Taylor Swift amb Shake it off i per Nicki Minaj amb Anaconda en tercera posició. En quarta posició un duet femení, el de Iggy Azalea i Rita Ora amb Black Widow i en cinquena plaça, ara un trio, el de Jessie J, Nicki Minaj i Ariana Grande amb Bang Bang.
Si als senzills són les dones les que dominen, en els àlbums no passa el mateix. En primer lloc, debuta el raper Lecrae que amb tan sols 88.000 còpies, aconsegueix situar Anomaly i desbancar a Maroon 5, que cauen al segon lloc amb V, que ven unes 80.000 unitats. En tercer lloc, una altra dona, Jhene Aiko, situa el seu treball Souled Out amb 70.000 còpies venudes. En quarta plaça trobem el disc homònim de Ryan Adams amb 45.000 unitats.

 

- Publicitat -