Calvin Harris continua sent un artista d’allò més popular. Després d’un estiu acaparant llistes amb Summer, ara el DJ, presenta Blame, al costat de John Newman. La cançó ha debutat aquesta setmana al número 1 de la llista britànica, derrotant Prayer in C de Lilly Wood, que cau al segon lloc.

A la resta del top 10, bona pujada per Sam Smith amb el seu nou senzill I’m not the only one, que arriba al tercer lloc. Però per pujades la de Ten Walls amb Walking with elephants, que passa de la posició 184 a la número 6, en tan sols 7 dies.  També bona pujada per Amnesia dels 5 seconds of summer, que se situen en setè lloc. Tanca el top 10, Chris Brown, que debuta amb New Flame, on comparteix protagonisme amb Usher i Rick Ross.

Pel que fa als discs, Sam Smith continua liderant amb el seu debut, In the lonely hour, fet que ha provocat que Robert Plant, s’hagi hagut de conformar amb la segona posició que ha aconseguit, Lullaby And The Ceaseless Roar.
El disc homònim de Ryan Adams, se situa en sisè lloc, en la seva primera setmana, mentre que Interpol col·loquen El Pintor, en novena. Per altra banda, el nou disc de The Kooks, Listen, debuta en setzè lloc.

- Publicitat -