Us volem parlar d’aquesta jove banda britànica, que darrerament està rebent grans crítiques, tant del públic com de la crítica especialitzada. Es diuen Model Aeroplanes, són originaris de Dundee a Escòcia, i els seus integrants són Rory Fleming-Stewart (veu i guitarra), Ben Buist (guitarra), Grant Irvine (Baix) i Kieran Smith (bateria), i amb prou feines arriben als 18 anys.

A finals de 2012 es van formar i uns mesos després publicaven el seu primer senzill, Crazy, una cançó molt optimista.

L’any passat, van actuar al T in the Park, al costat dels seus compatriotes Editors i a finals de maig, els vam poder veure al Big Weekend de la BBC, compartint protagonisme amb Coldplay o Kings Of Leon.

- Publicitat -

El seu estil musical, es mou entre aquesta marca indie que tant està agradant ara. Alguns blogs britànics, els situen en una línia similar a Vampire Weekend o Theme Park.

Aquest any han estrenat dues cançons més, Innocent love i Electricity, aquesta última amb videoclip inclòs.

Trobareu més informació al seu Facebook