Els darrers dies, són molts els famosos que s’han unit a la campanya de conscienciació per a l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) que està causant furor a la xarxa i que consisteix a mullar-se el cos amb aigua i amb gel i ‘nominar’ altres persones perquè facin el mateix.

La iniciativa va ser creada per intentar recaptar diners per investigar aquesta malaltia. Les persones nominades tenen 24 hores per publicar un vídeo duent a terme la prova. En cas de no ser així, han de pagar fins a 100 euros en favor d’aquesta campanya. Tot i això, la majoria de les persones que han participat en aquest joc solidari han acabat cedint una gran quantitat de diners en favor de la investigació de l’ELA.

Els últims en apuntar-se han estat els Foo Fighters, que com sempre, ho han fet a la seva manera i amb la gràcia que els caracteritza.

- Publicitat -

La banda fa una paròdia de la pel·lícula Carrie, i nominen a  Stephen King (autor del llibre Carrie), John Travolta (protagonista de la pel·lícula) i Jack Black (que no té res a veure amb el film).