‘Weird Al’ Yankovic porta més de 30 anys fent paròdies d’artistes i ara amb el seu catorzè disc, Mandatory Fun, ha aconseguit ser el més venut dels Estats Units amb unes xifres que superen les 100.000 còpies. I ho ha aconseguit amb una estratègia molt intel·ligent.

Resulta que l’humorista i cantant, ha estat publicant a Youtube, un vídeo durant vuit dies, amb algunes de les curioses paròdies musicals que trobes en el disc. Algun d’aquests vídeos ja ha superat els 10 milions de visites.

L’artista ha comentat que fa molts anys que està fent això i que aquesta és la millor setmana de la seva vida. A més ha comentat que probablement aquest sigui el darrer disc que publiqui, ja que aquest mateix any finalitza el seu contracte amb RCA Records. Tot i que després d’aquest número 1, segur que rep alguna oferta…

- Publicitat -

En el disc, trobes paròdies de temes de Lorde, Imagine Dragons, Iggy Azalea, Robin Thicke, Foo Fighters o Pharrell Williams. Precisament amb aquest últim, el còmic explica que per demanar-li permís per fer la paròdia, li va enviar un correu electrònic i li va respondre ràpidament dient que seria un honor.

També en el mencionat disc, es pot escoltar un popurri de música polca, on s’inclouen paròdies d’artistes com Miley Cyrus, One Direction, Britney Spears, Pitbull, LMFAO, Macklemore, PSY i Foster the People, entre d’altres.

El disc està ja disponible a Spotify.