48:13 és el títol del cinquè disc dels Kasabian i també la duració del treball.

El so continua sent l’essencial del grup, que al llarg de 10 anys ha anat experimentant diferents fórmules, fins a trobar la millor de totes.

El disc està format per 13 temes i presentat per Eez-eh.

- Publicitat -

Lazaretto és el segon disc en solitari de Jack White, al marge de The White Stripes.

El treball està format per onze temes i es troba en dos formats, un d’ells amb una edició deluxe amb més contingut, com un vinil amb art exclusiu, un pòster, anotacions musicals, fotos i més sorpreses.

Passenger torna amb nou disc, després de l’enorme èxit que va suposar All the little lights, on trobàvem cançons com Let Her Go.

És el seu sisè disc d’estudi, es va gravar en tan sols 5 setmanes i parla d’històries reals i algunes d’inventades sobre la mort, fer-se gran i envellir. El cantant ha manifestat que aquest és el disc més alegre que mai ha fet.

Una altra artista que publica disc en solitari és Chrissie Hynde, que deixa al marge a la resta de la formació Pretenders, per editar Stockholm, amb producció de Bjorn Yttling (Peter, Bjorn and John) i la col·laboració de Neil Young o del tenista John McEnroe.

El disc té un so rock i està format per 11 temes.