New Eyes, és el disc de debut dels Clean Bandit, banda que hem conegut gràcies al seu èxit Rather Be. Presenten una col·lecció formada per 13 temes, tot i que en l’edició deluxe se n’afegeixen alguns més i també algun vídeo.

El grup es va formar al 2009 i es caracteritzen per combinar so de música clàssica amb bases house.

50 Cent torna al panorama musical amb un disc, que finalment es publica, després d’alguns canvis de nom.

- Publicitat -

Hi col·laboren, Mr Propz, Trey Songz i Jadakiss, entre d’altres.

La producció és cosa de Dr Dre i del mateix artista.

Love frequency és el nom del tercer disc dels Klaxons, format per 11 cançons i on hi col·laboren en tasques de producció, grans noms com els de James Murphy o Tom Rowlands, que a més a més participa en el tema A new reality.

Les dues germanes Pierce, tornen amb un nou disc, Creation, un cinquè disc, fet amb ganes de començar de nou. Produït pel guitarrista Christian “Leggy” Langdon, que els va acompanyar al llarg de la darrera gira.

Un treball format per 16 nous temes i presentat per Believe in me.