Aquest any ens està deixant alguns noms com els d’Iggy Azalea, que estan fent molt de mal en les llistes d’èxits, en aquest cas a la dels Estats Units, on des de fa 3 setmanes, situa la seva cançó Fancy com a número 1. Que està molt bé, però no es queda només amb això. El número 2 també és per ella, en aquest cas, al costat d’Ariana Grande amb la cançó Problem.

La resta de la llista de senzills, està més o menys com sempre, amb l’entrada de Sam Smith i el seu nou senzill Stay with me, que debuta en desena posició. Un altre artista que farà molt mal aquest any.

A l’apartat dels àlbums, primer número 1 per Miranda Lambert, que situa Platinium al primer lloc amb més de 180.000 còpies venudes. Coldplay cauen del primer lloc al cinquè amb unes 46.000 unitats venudes al llarg de la darrera setmana.

- Publicitat -