Fa 17 anys que Foo Fighters no toquen a Richmond, Virginia, la ciutat de Dave Grohl. Per això, un grup de fans, es van proposar portar la banda a la ciutat i ho van fer a través del “crowdfunding”.

La campanya Crowdtilt Open, es va iniciar al mes de març per Andrew Goldin, un director creatiu. Amb l’ajuda de Brig White, John McAdorey i Lucas Krost, van posar-se com a objectiu vendre 1400 entrades a 50 dòlars per l’hipotètic concert, per convèncer a la banda. Només cobrarien els diners de les targetes de crèdit ingressades, si les entrades s’exhaurien, i les contribucions es tornarien si la banda no acceptava tocar.

El dissabte la campanya havia superat els 70.000 dòlars. I la cosa ha funcionat, ja que el grup va escriure que ho passaran bé i que es veuran aviat, confirmant així la seva actuació, tot i que de moment encara no hi ha data ni lloc.

- Publicitat -