Arctic Monkeys segueixen amb la promoció del disc AM i ja van pel sisè senzill. Després d’Arabella, ara és el torn del tema Snap Out Of It, on podem veure a una fan de la banda, obsessionada amb el grup, i en alguns moments fins a nivells d’allò més pujats de to.

A més, en el vídeo, podem veure imatges d’arxiu del grup d’Alex Turner, més concretament de sessions de gravació d’anteriors discs.

Després d’editar tants senzills, un pot pensar que la banda ja té al cap un nou disc, però fa uns dies Alex Turner va comentar a NME que no tenen cap pressa en donar el relleu a AM, i és que el disc està funcionant molt bé als Estats Units i volen aprofitar-ho per continuar-lo presentant. Va manifestar que tenien algunes coses noves, però pel que sembla, encara trigarem a tenir un nou disc de la banda.

- Publicitat -