El nou disc de Jason Mraz es dirà Yes i arribarà el dia 15 de juliol. Així ho ha fet saber l’artista a través del seu web. També ha comentat que ja es pot reservar el disc a iTunes i ens ha mostrat com sona un dels temes del disc, Love someone.

Aquest nou àlbum, conté cançons sobre l’amor, l’amistat, la curació, l’esperança i la consciència.

Pel que fa a la gira de presentació del disc, començarà pels Estats Units aquest estiu, per dirigir-se a Europa de cara a la tardor. D’aquí a uns dies se sabran les dates exactes d’aquesta gira mundial.

- Publicitat -

Tracklist

1.Rise
2.Love someone
3.Hello, you beautiful thing
4.Long drive
5.Everywhere
6.Best friend
7.Quiet
8.Out of my hands
9.It’s so hard to say goodbye to yesterday
10.3 things
11.You can rely on me
12.Back to the earth
13.A world with you
14.Shine