Aquesta setmana, Happy de Pharrell Williams, ha aconseguit aguantar per desena setmana consecutiva en la primera posició de la llista Billboard Hot 100. Per trobar una cançó que hagi estat tantes setmanes al número 1 hem de viatjar a l’estiu de l’any passat, on curiosament un tema on hi participava el mateix cantant, Blurred Lines de Robin Thicke, va estar-hi 12. Veurem si el superarà…
El fet de tenir un tema com Happy de número 1, provoca que All of me de John Legend, continuï en segona posició des de fa moltes setmanes.
Pel que fa a la resta de posicions, bona pujada per Turn Down For What de DJ Snake, que se situa en cinquena posició, Fancy d’Iggy Azalea que puja 11 llocs i es queda la setena plaça i de Best day of my life d’American Authors que es queda a les portes del top 10.
Si mirem els àlbums, trobem un altre lideratge important aquest any, la banda sonora de Frozen, que acumula moltes setmanes en primer lloc.
Debuten en segona posició els Future amb Honest, Iggy Azalea amb The New Classic, entra en tercera posició i Pop Psychology de Neon Trees ho fa en sisena.

- Publicitat -