El nou disc dels britànics Coldplay, Ghost Stories, ha aconseguit situar-se número 1 de vendes en molts països com Bèlgica, Alemanya, Noruega, Austràlia, Finlàndia, Espanya, Regne Unit i també als Estats Units, on ha venut unes 338.000 còpies, aconseguint el quart número 1 pel grup de Chris Martin.
Respecte als anteriors discs del grup, les vendes han baixat considerablement, però també s’ha de tenir en compte l’estat actual de les vendes de discos. Mylo Xyloto (2011 – 447 mil u.), Viva la vida or death and all his friends (2008 – 721 mil u.) i X&Y (2005 – 737 mil u.).
Seguint als Estats Units, aquesta setmana domina l’apartat de senzills, Iggy Azalea amb Fancy, i ha aconseguit igualar amb els Beatles, el rècord que tenien des del seu debut, quan van situar dos dels seus temes, en els llocs 1 i 2 de la llista Hot 100. Ara, Azalea ho ha aconseguit, també gràcies al segon lloc de Problem, la col·laboració que fa amb Ariana Grande.

 

- Publicitat -