El nou disc de Coldplay ha venut des del dia 19, més de 168.000 còpies de Ghost Stories, el seu sisè disc i també el sisè número 1 per la banda britànica. Amb aquestes xifres, es converteix en el disc més venut de l’any, superant Caustic Love de Paolo Nutini, que en porta 109.000.
Pel que fa a la resta de posicions de la llista britànica, destaquem el número 2 de Michael Jackson, o la novetat en tercer lloc de Paul Heaton & Jacqui Abbot que debuten amb What have we become. La sorpresa la trobem al número 5 amb el clàssic dels Oasis, Definitely Maybe amb l’edició especial de 20 anys.
Bona pujada per AM dels Arctic Monkeys que passen del 29 al 8.
En l’apartat dels senzills, debuta en primer lloc, la nova balada de Sam Smith, Stay with me, tot i que no és l’única novetat que trobem. En tercer lloc, Fuse ODG i Sean Paul amb Dangerous Love, en cinquena Extraordinary dels Clean Bandit, i ja fora del top 10, A Sky full of stars de Coldplay, que ho fa en quinzena posició.

- Publicitat -