Una bona manera de començar la setmana, és amb el descobriment d’aquesta peculiar banda, Nox Boys, formada per tres adolescents i un home de més de 40 anys. Amb un so molt de la old school, però amb la força de l’edat que tenen, han sorprès i enamorat a tothom que els ha escoltat.

La banda està formada per Zack Keim (guitarra i veu), Zach Stadtlander (baixista), Sam Berman (bateria), tots tres encara en edat escolar i Bob Powers (guitarra), l’únic major d’edat.

El seu debut homònim es pot escoltar a Spotify i està inspirat en el rock dels anys 50 de les fraternitats, dels anys 60 i del psych punk dels 70. Ha estat gravat a Detroit per Jim Diamond, un dels grans que ha produït discs de The White Stripes, entre d’altres. El disc va ser gravat en viu a l’estudi i ens tornen a l’escència del garage rock. Els mateixos membres del grup es van mostrar encantats de l’experiència.

- Publicitat -

De totes les cançons del disc, ens quedem amb Susie Lee, tot i que no és l’única perla que hi trobareu.