Aquesta setmana s’ha posat a la venda, Caustic love, el tercer disc de Paolo Nutini, i el disc, s’ha situat en primera posició dels més venuts al Regne Unit i no només això, ja que amb les 109.000 còpies venudes en tan sols 7 dies, s’ha convertit en el disc més venut en una setmana, des de principi d’any, superant l’anterior rècord que ostentava Sam Bailey amb The Power Of Love, que n’havia venut 79.000.
És el segon cop que Nutini és número 1, després del disc Sunny Side Up de 2009. El seu debut, These Streets, va aconseguir la tercera posició.
Pel que fa a la resta de posicions, entren al número 2, The Vamps amb Meet The Vamps. En tercer lloc trobem Paloma Faith, en quarta John Legend i en cinquena el nou disc de Kaiser Chiefs.
Si mirem els senzills més venuts de la setmana, trobem a la cantant canadenca Kiesza, que debuta en el primer lloc amb Hideaway, que ha venut prop de 136.000 còpies del senzill.
En tercer lloc trobem l’entrada del DJ i productor Shift K3y amb Touch. John Legend situa All of me en quarta posició i una per sota trobem The Man d’Aloe Blacc.

- Publicitat -