Com en un joc de pistes, els Coldplay han amagat les lletres de nou cançons del seu últim disc Ghost Stories a nou biblioteques públiques de tot el món. Les lletres estan escrites a mà pel líder del grup, Chris Martin, i s’amaguen en llibres de fantasmes.

La cançó ‘True love’ estava amagada a la biblioteca Sant Pau-Santa Creu de Barcelona i aquest dimarts ha aparegut. Judit Garriga, una jove de 19 anys de Cardona que estudia a la universitat Pompeu Fabra, la va trobar mentre preparava un examen. Estava amagada en un sobre dins El gos dels Baskerville, un clàssic de Sherlock Holmes d’Arthur Conan Doyle.

La jove, que és fan dels Coldplay, estava estudiant a la biblioteca quan va veure la pista que el grup va llançar per Twitter. “Sort que era allà, perquè ja hi havia més gent buscant la cançó”,

- Publicitat -

El premi: un Golden Ticket; dues entrades per al concert que la banda farà el juliol a Londres.