Ens arriben molt males notícies des del festival South by SouthWest, que va arrancar ahir a Austin, Texas. Un cotxe ha atropellat a una multitud de persones que es trobava als afores de l’esdeveniment, deixant al seu pas almenys dues persones mortes, 23 de ferides, 5 de les quals en estat molt crític.

Un responsable de comunicació de Live Nation, César Andión, es trobava al concert acompanyant a una de les bandes que hi actuaven, L.A i ha comentat que la seguretat era bona, però que el festival se celebra al centre del poble, no hi ha controls i la gent beu bastant i hi ha molt de trànsit.

El conductor, que ha estat detingut, fugia de la policia i conduïa sota els efectes de l’alcohol. Es dóna el cas, que havia d’actuar en el festival. És un raper anomenat Rashad Owens, tot i que se’l coneix com a KillingAllBeatz o K.A.B254.

- Publicitat -