Quan tothom es pensava que Girl, el nou disc de Pharrell Williams seria número 1 en l’apartat d’àlbums de la llista Billboard, ha arribat el raper Rick Ross i ha situat Mastermind en primera posició amb unes 179.000 còpies venudes, per les 112.000 que ha aconseguit Pharrell Williams, que es queda la segona posició. Tot i això, s’ha de tenir en compte que el disc de Williams, va sortir el dilluns i per tant no ha tingut prou temps per vendre més còpies que Ross.

En quarta posició trobem l’entrada de Lea Michelle de la sèrie Glee amb Louder, amb unes 62.000 unitats venudes. En cinquena posició trobem una altra novetat, Eli Young Band amb 10.000 Towns amb 36.000 còpies per aquest disc de country. Tanca el top 10, Ashanti que amb les 28.000 unitats venudes, entra en aquesta posició.

Pel que fa als senzills, aquí sí que Pharrell Williams domina amb Happy, que porta ja 3 setmanes consecutives liderant. En segon lloc es manté Katy Perry amb Dark Horse, mentre que el tercer lloc és per John Legend que puja amb All of me. La resta de top 10 no es mou pràcticament, tret de la bona pujada d’Idina Menzel amb Let it go, tema de la banda sonora de Frozen, que recentment va aconseguir l’Oscar a la millor cançó original.
Fora del top 10 trobem la bona pujada d’American Authors amb Best day of my life, que ja està en setzena posició.

- Publicitat -