Ha sortit a la venda fa menys d’una setmana i ja ha entrat al número 1 del Regne Unit. La fúria que hi ha amb Pharrell Williams, gràcies al tema Happy, s’ha traslladat ara al seu disc Girl, que amb més de 70.000 còpies s’ha convertit en el disc més venut en la setmana de llançament, enguany al Regne Unit, superant les 48.000 còpies de High Hopes de Bruce Springsteen.

Al top 10 no hi ha cap altra novetat, però sí que hem de destacar les grans pujades d’Avicii amb True, que puja 8 llocs, i per altra banda, Prism de Katy Perry, que passa de la posició 24 a la 7.
Fora de les 10 primeres trobem algunes novetats, com Mastermind de Rick Ross, al número 11 o Man on the rocks, el retorn de Mike Oldfield en dotzè lloc.

Pel que fa als senzills, Pharrell Williams no pot fer doblet, ja que Happy cau a la segona posició, a causa de la gran entrada del tema My Love, a càrrec de Route 94. Lily Allen, debuta en setè lloc amb Air Balloon, mentre que el nou senzill de Coldplay, Magic ho fa en desena posició.

- Publicitat -