Els Amics de les Arts han presentat la portada de, Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure, el seu nou treball d’estudi que s’espera pel dia 8 d’abril. La portada és obra d’Ibai Acevedo i en Christian Beltri

Així mateix, la banda també ha donat a conèixer els títols de les cançons que formaran part d’aquest nou disc. Tot i que en un principi es va dir que estaria format per 15 cançons al final n’hi ha 12. La banda es refereix a aquest fet al seu web, dient que les tenen guardades i algun dia veuran la llum.

Tracklist

- Publicitat -

1- Museu d’Història Natural
2- Corredor de fons
3- Ja no ens passa
4- El mite de Prometeu
5- Els bons fotògrafs
6- L’hivern (que la van abduir)
7- Noble art
8- M’he aficionat al ball
9- A mercè d’un so
10- Apunto Shakespeare
11- La dona vestigi
12- Preferiria no fer-ho