La història de mai acabar. El nou disc dels irlandesos U2, sembla que mai acaba de sortir a la venda. Fins fa poc es deia que arribaria a principi d’any, després a l’estiu i ara ja s’especula que arribaria l’any vinent i que no hi hauria gira mundial fins a l’any que ve. Tot plegat ho ha publicat la revista Billboard, que té moltes fonts que asseguren aquest extrem.

La banda ha estat treballant amb el productor Danger Mouse, tot i que també han tingut les col·laboracions de Ryan Tedder dels OneRepublic i de Paul Epworth, productor entre d’altres d’Adele o del nou disc dels Coldplay.

Els U2 han guanyat fa poc un Globus d’or pel seu tema Ordinary love, que també va estar nominat a l’Oscar.

- Publicitat -

ACTUALITZACIÓ:

El representant del grup ha negat aquestes informacions i han dit que tot segueix el seu curs i que el disc s’editarà aquest mateix any.