American Authors són una banda de rock indie, provinent del barri de Brooklyn de Nova York.

El líder de la banda, Zac Barnett, fa una curiosa aportació sobre la creació del so actual del grup. Segons explica, la majoria de bandes ja arriben amb una idea concreta de com sonaran, mentre que ells van haver de desenvolupar un pla B, per convertir-se en el grup que són avui en dia.

La cançó de més èxit del grup és Best day of my life, que va ser el segon senzill de l’únic disc del grup, Oh, What a Life, que es va editar a principi d’aquest mes. El senzill però, es va publicar fa prop d’un any, tot i que no ha estat fins fa algunes setmanes que ha tingut ressò, especialment als Estats Units, que aquesta setmana ha arribat a la posició 16 de la llista Billboard.

- Publicitat -

El vídeo del tema, té dues versions, la normal i una segona rodada tota sencera des de la perspectiva d’un buldog. Tot plegat va ser la idea del grup, que els hi va semblar genial que el gos s’anés menjant les lletres del tema. Al final es va convertir en alguna cosa més que això.

A Spotify es pot trobar un EP amb 5 temes del grup, on a part del tema mencionat, també hi ha, Hit It, que apareix en la darrera versió del joc Fifa 14.