Els darrers guanyadors dels Premis Brit Award, han condicionat molt la llista de vendes d’àlbums del Regne Unit, que ha vist com les primeres posicions les ocupaven bandes que havien tingut un pes important en la darrera edició dels citats premis.

Així, Bastille van situar Bad Blood al primer lloc, pujant 10 llocs, mentre que els Arctic Monkeys, van escalar 9 llocs per col·locar AM en segon lloc. El tercer va ser per Disclosure que va pujar 31 places amb Settle. Rudimental, Lorde o John Newman també van fer bones pujades, així com Bruno Mars o Imagine Dragons.

Pel que fa als senzills, Clean Bandit han perdut el primer lloc, després de 4 setmanes, a les mans del debut de Sam Smith amb Money on my mind que se situa en primera posició. En quarta debuta a la llista britànica la banda A great big world amb Christina Aguilera i el tema Say something. Per altra banda, Katy Perry continua pujant amb Dark Horse.

- Publicitat -