#2

I de tot allò que gira entorn la fatal atracció de les flames i la temptació ens parlarà Going to Hell. L’àlbum del grup protagonitzat per la veu de la seductora Taylor Momsen es fa desitjar des de mitjans de l’any passat, amb el single que comparteix el nom del disc.

Darrerament s’ha publicat i iniciat la campanya oficial del segon senzill, Heaven Knows. Si bé aquest passat any s’anunciava una tendència electrònica i experimental en el món musical, The Pretty Reckless ha trencat per complet amb la línia dels gegants de la música i es manté ferm en la seva evolució genuïna. Contràriament als canvis de tendència que hem escoltat al PNDR, aquest grup poc conegut al continent europeu ja ens indica amb els seus dos senzills una fidelitat indiscutible al rock més pur dels anys 90 com a inspiració.

- Publicitat -

Taylor Momsen deixa enrere d’aquesta manera la imatge adolescent i a voltes infantil del seu món d’actriu, la qual a poc a poc va anar enfosquint i madurant amb l’evolució de personatges com la jove Jenny Humphrey de la coneguda sèrie televisiva Gossip Girl. Gràcies a les filtracions de la xarxa ja s’han pogut escoltar gairebé alhora que els primers senzills, altres temes de l’àlbum com el provocatiu Follow Me Down, el qual encetarà el disc amb una elevada càrrega d’erotisme. Com no pot ser d’una altra manera, el grup ha equilibrat els ritmes amb la melòdica Burn, regalant d’aquesta manera un respir acústic dedicat als amants de la cantant.

Esperem que el pròxim 1 març cremi amb força el Sant Jordi Club de Barcelona només començar el concert de Fall Out Boy, el qual serà telonejat per la gira de The Pretty Reckless, tot presentant el que alguns ja apunten com a candidat a millor disc de l’any.

Anna Manich