#8
A dia d’avui m’he dignat a imprimir i penjar-me el calendari laboral 2014. Us podrieu preguntar perquè fins ara no ho havia fet. nostalgia del 2013? En tot cas, què té a veure tot plegat amb el PNDR?
Aquest ritual que fem tots, any rere any, en el cas dels amants de la música es converteix en un repàs de tots aquells dies amb nous temes i novetats que aviat es descobriran. El primer mes de l’any no crida l’atenció per les novetats musicals, les quals cauen en comptagotes i sobtadament. El Febrer que aquesta setmana deixarem enrere, en canvi, ens ha anat entregant un munt de notícies d’aquells grups que s’obren pas cap a les estrenes i els festivals que publiquen les darreres confirmacions d’un futur no tan llunyà.
Què ens passa avui, que el PNDR ja treia fum aquest migdia amb tantes novetats i fins i tot ha estrenat en directe un tema que ens ha agafat a tots per sorpresa? El culpable no ha estat The Fray, el qual ja sonava al PNDR des del passat desembre amb Love don’t die. Per fi s’acosta un dels millors mesos de l’any: Març.
Què tindrà aquest mes, que tant agrada als músics? Serà el final de trimestre? Que ja han acabat totes les rebaixes existents? L’inici de la primavera? O serà que fins i tot els mateixos músics han cansat els èxits de l’any anterior i necessiten un canvi d’aires?
Sigui el que sigui, només puc afirmar que amb el mes de març, tot i no tenir ni un sol dia de festa laboral, la promesa del bon humor i la gresca ens acompanyarà. Ben segur que ens lleparem els dits amb grups com Mishima, Foster the People, Kaiser Chiefs, the Pretty Reckless, Kylie Minogue i, amb una mica de sort, Example si acaba confirmant.
Anna Manich
- Publicitat -