Des de San Francisco, ens arriben els Rio Rio, una banda formada per 5 nois, que estan conquistant la zona de California amb aquesta energia positiva que transmeten en les seves cançons i que ens fan recordar als Two Door Cinema Club, Passion Pit o M83.

S’han format fa poc més de dos anys i després de gravar algunes maquetes i actuar a alguns bars de la costa oest, ara estan començant a veure, com les seves cançons sonen a les emissores de ràdio. Però no hi ha dubte, que el millor que els hi podia passar, va ser que la banda va participar en el primer esdeveniment que la cadena NBC va crear per promocionar noves bandes, guanyant d’aquesta manera molts més seguidors, en poques hores.

Fa poques setmanes, van treure al mercat, un EP, Light Parade, produït per Andrew Freeman, exguitarrista de bandes com The Offspring. El treball està format per 5 temes, Gorilla Gorilla, Sneaky Sunday, Antoinette, The Bashful and the brave i Last Flight, en els que combinen a la perfecció les seves guitarres, amb els sintetitzadors amb esperit ballable i positiu.

- Publicitat -

No deixeu d’escoltar Sneaky Sunday. Una joia.

Si vols saber més d’ells, aquest és el seu Facebook.