Pharrell Williams és un dels homes de moda del moment i tot gràcies a Happy, la seva darrera producció, que aquesta setmana situa en la primera posició de la llista britànica de senzills. Una posició que torna a aconseguir, després d’haver-la perdut algunes setmanes. Tenim Happy, per estona…i és que el tema té pinta que serà un dels temes més importants en aquests primers mesos de 2014.

En cinquena posició, bona pujada de Fuse ODG amb Million Pound Girl (Badder than bad), que entra al top 10 i puja 9 posicions.

També entra al top 10. Drunk in love, un dels nous temes de Beyoncé, al costat de Jay-Z, que suma 17 llocs. Per altra banda, XO, l’altre senzill de l’artista, passa del lloc 84 al 45 en tan sols una setmana.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums, Ellie Goulding, resisteix una setmana més al número 1 amb Halcyon, fent que Beyoncé, s’hagi de conformar amb la segona posició amb el seu disc homònim.
Pugen a la llista, Bastille, London Gramar, John Newman i Avicii.